Kategóriák

Legjobb ár

VW PASSAT B5 Variant vonóhorog

Erős, strapabíró vonóhorog egyenesen a gyártótólA képeken a vontató...

26 500 Ft‎
Suzuki Vitara vonóhorog
Suzuki Vitara vonóhorog

A képeken a vontató fejet mutatjuk be, azonban a termék megrendelésekor...

38 500 Ft‎

Hogyan adhatom le a rendelésem?

A CARMAX.HU webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges. A vásárlás regisztrációhoz kötött, amire a weboldalon található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap hiánytalan kitöltésével kerülhet sor. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 

Mit kapok egy megrendelt vonóhorog csomagban?

Mindegyik termék csomag tartalmazza a megrendelt vonóhorgot, a 7 pólusú dugaljzatot vezetékkel, a szereléshez szükséges csavarokat, a termék műbizonylatát, és egy porvédő kupakot.

 

Mi jelentenek a fej kialakítások?

Fix: hegesztett fejkialakítású, nem levehető

Csavaros levehető: a gömb megfogatása két darab átmenő csavarral történik, amely könnyedén két villáskulccsal oldható. Ennek a terhelhetősége megegyezik a fix vonóhorogéval.

Excenteres levehető: a gömb egy tokban helyezkedik el, melyek csap és sasszeg biztosít. A gömb oldása könnyedén szerszám nélkül kivitelezhető.

Karos excenteres: a gömb egy tokban helyezkedik el hasonlóan mint a sima excenteres, csak a vonógömböt itt egy műanyag karral lehet oldani illetve reteszelni.

 

Személyesen átvehetem a rendelésemet?

Igen, telephelyünkön személyes átvételre és a helyszínen történő készpénzes fizetésre is van lehetőség.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Postai úton juttatjuk el a termékeket, melynek bruttó díja 1 vagy 2 vonóhorog esetén 3500 Ft/db, 3 db és az fölötti mennyiség esetén 2500 Ft/db, amely díjat az utánvét összege tartalmazza. Személyes átvétel esetén természetesen szállítási vagy csomagolási díj nem kerül felszámításra.

 

Honnan tudhatom, hogy fogadták a rendelésem?

A megrendelés elküldését követően Ön elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolást kap, amely tartalmazza a rendelésének minden adatát.

 

Kérhetek ÁFÁ-s számlát a vásárlásról?

A Car-Max Kft. a Webáruház üzemeltetője minden vásárlásról ÁFA-s számlát állít ki, amely a NAV felé elszámolható. Ezért kérjük, hogy rendelése elküldésekor figyeljen arra, hogy a számlázási adatokat helyesen adja meg.

 

Van-e lehetőség bankkártyás fizetésre az áruházban?

Bankkártyás fizetésre egyelőre nincs mód. Az áruházunkban vásárolt termékeket (és szolgáltatásokat) Ön a házhoz szállítás során postai utánvéttel vagy banki előreutalással illetve személyes átvétel esetén készpénzben fizetheti ki. 

 

Felszerelhetem-e az autómra a rendelt vonóhorgot?

A vonóhorog gépkocsira történő felszerelését és elektromos bekötését csak működési engedéllyel rendelkező szakműhely végezheti.

 

Kapok-e műbizonylatot?

A vonóhorog vásárlása esetén minden alkalommal szíveskedjék meggyőződni arról, hogy a tartozékos zacskóban, illetve zsugorfóliás csomagolás esetén a csomagolásban megtalálható-e a műbizonylat. A műbizonylat átvételét a vevő a számlánkon szereplő záradék aláírásával igazolja.

 

Felszerelhetek e fix gömbkialakítású vonóhorgot a gépkocsimra?

Természetesen igen. A magyar jogszabályok szerint Magyarországon minden olyan gépjárműre felszerelhetőek és használhatóak a fix fejkialakítású vonóhorgok ahol a rendszámot vagy valamely világítástechnikai berendezés (pl.: ködlámpa középen) láthatóságát nem akadályozza a vonógömb. Ezt a  6/1990. számú KÖHÉM rendelet tartalmazza.