Kategóriák

Legjobb ár

VW PASSAT B5 Variant vonóhorog

Erős, strapabíró vonóhorog egyenesen a gyártótólA képeken a vontató...

26 500 Ft‎
Suzuki Vitara vonóhorog
Suzuki Vitara vonóhorog

A képeken a vontató fejet mutatjuk be, azonban a termék megrendelésekor...

38 500 Ft‎

Bemutatkozás

 

A Car-Max Járműalkatrész Készítő Kft.  –az 1981-ben alapított Mini-Max Autójavító és Vonóhorogkészítő Kisipari Vállalkozás jogutódjaként – 1994 októberében alakult Kft. Vállalkozásunk 12 állandó munkatárssal és családtaggal valamint számos beszállító közreműködésével igyekszik minél több elégedettebb ügyfeleket szerezni és azokat megtartani.

 

Elmondhatjuk, hogy vevőink jelentős része évek, évtizedek óta törzsvevői körünkbe tartozik. Az ország számos személy és kistehergépjármű márkakereskedése és szakszervize szereli a termékeinket nap mint nap megelégedéssel. Emellett hála autóipari nagykereskedőinknek az országos lefedettséggel is rendelkezünk.

 

Az általunk gyártott termékek minőségbiztosítása végett a gyártmányaink kivitele, anyagminősége és az alkalmazott technológia folyamatos  gyártásközi és végellenőrzését munkatársaink végzik. A nagykereskedelmi partnereinkkel kialakult jó együttműködés révén biztosított mindennemű, a munkánhoz szükséges alapanyag és segédanyag beszerzéseTársaságunk jó kapcsolatot igyekszik fenntartani a hasonló terméket gyártó vállalkozásokkal (konkurenciával), segíti a korrekt szakmai és baráti együttműködést, párbeszédet.

 

Több mint 15 éve rendelkezünk ISO 9001 : 2001 szabvánnyal is valamint teljesítjük a
a nagyon komoly minőségi előírásokhoz szükséges TÜV HANNOVER KTI szabványát is.
Ennek megfelelően termékeink évről évre minőségben, környezettechnikailag és szakszerű kialakításban is fejlődnek folyamatosan.

 

Társaságunk célja a vevői igények, megbízások gyors és maradéktalan teljesítése.
Továbbá új partnerekkel lévő kapcsolatépítés és annak megtartása, régi partnerekkel szorosabb összefonódás és jó kommunikáció kiépítése.

  

Huszka Lajos

ügyvezető